oppdatering

Nå har jeg vært mamma i 3 1/2 mnd. Mye har skjedd og jeg ser store forandringer på gutten nesten hver eneste dag. Det er spennende å se om han klarer noe nytt hver eneste dag. Når kommer han til å snu seg? (Han er på vei). Når finner han føttene sine? (Han har allerede funnet ut at han er gutt) Vil helsesøstera være fornøyd på neste kontroll. Hvordan reagerer han når han får smake grøt for første gang.

Jeg begynner å merke på kroppen å nå at jeg ammer. Selv om kiloene står på stedet hvil (ca 9-10 kg + fra startvekt). Har blitt i bedre form da. Det er lettere og lettere å gå til coopen på Vevang både for å få luft og mosjon. Har nå en vanlig gangfart på rundt 12-13 min pr km. Raskeste jeg har gått til vevang på er 30 min. Skal sies at jeg jogga noen meter med barnevogn da. Noe hofta ikke var enig i for den vingla som bare det. Kjentes slik ut i hvert fall. Det er utrolig godt å gå ut da og få luft. Skaffa meg å Fitbit Charge HR for å motivere meg. Mest var det for å logge hvor mange skritt jeg faktisk tar om dagene, men får å logget søvnrytma og sett hvor langt jeg går om dagene. Beste kjøpet jeg har hatt sålangt. Og når jeg i tillegg konkurrerer med venner om å få best plassering er det en ekstra motivasjon. Var en helg her jeg vant med over 30000 skritt på to dager. Da hadde jeg en god følelse da. Og Nils er bare glad han får ut å trille og sove samtidig. I dag var vi ute å gikk med ei fra barselgruppa i styggevær. Det var koselig bare det å komme seg ut å være sosial. Det er noe som er mangelvare av når man går hjemme med en liten baby og ikke har så stort nettverk.

En anna ting jeg merker nå når jeg ammer. Håret mitt endrer seg. Jeg røyta før, men nå begynner det å bli ekstremt. Glad jeg har tykt hår så det vises ikke så godt, men det kommer vel til å bli verre når det vokser ut igjen. Da blir jeg vel bustehuet igjen. Bozo the clown er det som slår meg. hadde slikt hår som 16 åring og jeg angrer den dag i dag på at jeg hadde kort hår. Krøller til alle kanter som var ustyrlig.

 

Vet egentlig ikke hva jeg skulle med å skrive dette her, fikk bare lyst å skrive igjen. Skal heller bli flinkere til å oppdatere med tur. Kanskje det er det bloggen skal bli. Turblogg med barnevogn og veien mot fullført Atlanterhavsløpet. Det er hovedmålet mitt for sommeren.

Ingen kommentarer

Har du noe å si meg?

Fru Gaustad

Fru Gaustad

31, Eide

Gift kvinne som lever hvetebrødsdagene med mann og Hund.. Og snart baby:) Instagram Frugaustad Snapchat Missnerland

Kategorier

Arkiv

hits