Miljøbevisst handling

Jeg gikk rundt og kjente på hjemme at jeg hadde lyst på cola, men vi var tom. Og hadde ikke lyst å dille med bilen for kun cola. Da måtte gutten vår kles på og stroppes i bilstolen, få festa den med belte i baksetet og kjørt 5 min. Så måtte vi løsna bilstolen og bært den inne i butikken og ut igjen, feste i bilen for å kjøre 5 min og hjem og kle av osv. Alt for mye dill for en cola flaske.

Og med det i tankene og at det var nydelig vær ute så hvorfor ikke trille en tur til butikken istedet. Er jo ikke en amerika reise akkurat. Tok frem barnevogna, kledde på gutten og fant frem pant og stelleveske og ut på tur bar det. Været var nydelig med litt kulde og masse sol.

Ut på tur fant jeg å tre bokser i grøfta så da ble det tre kroner ekstra i potten. Vil være miljøbevisst så da var det greit å plukke med seg det andre kaster. Ei krone her og der blir penger det å.

Trilla fint og rolig til Vevang og kom oss til butikken. Fikk tak i cola som planlagt og litt ekstra. Blant annet bakepapir som det var tomt for hjemme. Og iskaffe pulver. Satte meg i 5 min ved et bord inne i butikken, men det var ikke Guttungen enig i. Fikk likevel sittet der så jeg fikk i meg en liten matbit før vi gikk hjem igjen. Det skal coop på Vevang ha. Flott at det har kommet småbord med kaffe der inne så man kan ta en liten pause før man triller videre.

På vei hjem traff vi barna i bhg på Vevang. De skulle ut å gå en tur. Kjekt å støte på glade barn.

Trillet så hjem igjen i kulda. Var en flott 2 timers tur.

Hadde egentlig store planer om at gutten skulle få sove litt i vogna når vi kom hjem, men han hadde andre planer. Rakk å få inn varene jeg hadde kjøpt og da starta hylingen og han ville inn.

Etter bleiebytte og ut av ullklærne var vippestol babygym og opptak av "Ingen banker RBK" godkjent.

Var en flott tur i dag som må gjentas. Spesielt om jeg skal klare atlanterhavsløpet i juli.

Må klare målet mitt.

Ingen kommentarer

Har du noe å si meg?

Fru Gaustad

Fru Gaustad

31, Eide

Gift kvinne som lever hvetebrødsdagene med mann og Hund.. Og snart baby:) Instagram Frugaustad Snapchat Missnerland

Kategorier

Arkiv

hits