Overrasket på søndag

De siste månedene har flydd her hos oss. Mye innkjøp og nye møbler har kommet i hus. Om ca 2 måneder kommer nemlig et nytt familiemedlem i hus. En liten gutt som har levd godt og fått tumla rundt i magen min.

På søndag skulle jeg og mannen til lillesøs for å feire minsteguten hennes sin 5 års dag som var på mandag. Været var fint og jeg hadde endelig klart å overtalt mannen til å bli med. Noe som ikke er en enkel oppgave.

Kom til Skarseth og svogeren min kom ut. Fikk beskjed om at jeg fikk slippe trappene og skulle gå inn nede. Der inne var det dekt på med blå duk og mamma stod å filma noe. Og søstera mi, tremenningen min, dama til søskenbarnet mitt, ei venninne og svigerinna mi var der å. Med de minste barna. Ble egentlig veldig paff for på bordet stod det en dekorasjon it's a boy. Først da skjønte jeg at dette er ikke en bursdag. Dem hadde overrasket meg med babyshower ❤ ble helt fortumlet og hadde ikke ord.

Mannen kom og som et spørsmålstegn og hadde heller ikke peiling. Men trur egentlig han ble glad for da slapp han familieselskap.

Jeg hadde en fantastisk dag/kveld med de. Fine gaver, masse god kake og bæsjebleier konkurranse. Ironien var at jeg vant den siden jeg tydeligvis klarte å gjette hvilken sjokolade som var i bleia 😝

Det var en uforglemmelig dag og jeg gleder meg mer nå til gutten kommer. Spesielt siden han begynner å bli veldig sterk og det kjennes veldig godt når han sparker, strekker seg, bokser og prøver å rømme. Gode lille gutten 😍

Jeg er nå 31+1 nå og terminen er en måned før jul. Håper egentlig han kommer litt før, men han får bestemme selv.

Her er et bilde av lillegutt. Er spennende å se hvem han er lik når han kommer ut. Til nå ser vi at han har nesa til bestefar sin på Morsiden.

2 kommentarer

Evelinn

19.12.2016 kl.18:12

Kor gøy da. Koselig.

Ken som laga so stilig kake? Ikkje minst strikka so fine kle (grønt sett)?

Fru Gaustad

19.12.2016 kl.19:13

Evelinn:
Ei mamma kjenner laget sjokoladekaka formet som en mage?? og mamma strikka kiwi uniformen til Nils Edvin ?

Har du noe å si meg?

Fru Gaustad

Fru Gaustad

31, Eide

Gift kvinne som lever hvetebrødsdagene med mann og Hund.. Og snart baby:) Instagram Frugaustad Snapchat Missnerland

Kategorier

Arkiv

hits