Babbel fredag

Jeg har mange tanker som svirrer til vanlig. Enten det er mer filosofiske retninger eller mer enkle tema. I dusjen i dag gikk tankene for eksempel til jobben og ting som skulle vært gjort der, eller har skjedd. Er ikke noe å poste på nett, men det er noe som svirrer. I likhet med å kjøre bil. Selv om jeg kanskje gauler til Staysman på stereoen og følger med veien, svirrer tankene rundt omkring. Julegaver for eksempel gikk mye i tankene før jul. Eller håndarbeidsprosjekter. Hva jeg vil strikke, hvilke farger. Hva skal jeg ha til middag? Hva skal vi gjøre i helgen? Bestille togbilletter til Trondheim. Hvilket hotell?

 

Samme med diskusjoner vi gjerne har når vi er samlet. Det begynner gjerne om jobben, som går over til spølelsesprat om at huset her er hjemsøkt, noe om vikinggrav under huset til naboen til mamma. Så til baking, hunden vår som skal gjete, når han stakk av ut bakveien. Sauegjeting, sykdom, tilbake til jobb og slikt fortsetter det. Jeg har av å til lurt på hvordan vi klarer å variere diskusjonene så mye. Har av å til hatt lyst å skrive ned hvert et tema i en samtale og sett hvor mye vi faktisk snakket om.

 Nei det beste er vel å finne frem pinnene og strikke litt. Dette er et gammelt bilde, men det beskriver hva jeg burde gjøre. Men det jeg burde gjort i stedet er å finne frem kjøttdeig og lage taco. Mannen ønsker seg taco fredag.

Bare for nysgjerrigheten sin del hva bruker dere på taco?

Vi har som regel: salat, mais, rømme, ost, agurk, eple, paprika, tacosaus og knuste tortillachips. I tillegg har vi av å til Kiwi og vannmelon oppi.

Ingen kommentarer

Har du noe å si meg?

Fru Gaustad

Fru Gaustad

30, Eide

Gift kvinne som lever hvetebrødsdagene med mann og Hund.. Instagram Frugaustad Snapchat Missnerland

Kategorier

Arkiv

hits