Vær fotsmart

Som #buzzador og #buzzer for #compeed #gnagsårplaster vil jeg dele buzzadors og Compeeds fotguide som hjelper mot gnagsår.

1. Kjøp rett skostørrelse.
Trange sko og sko med dårlig passform kan forårsake smertefulle friksjonssår. Velg komfortable sko i riktig størrelse som ikke presser tærne sammen.

2. Gå inn de nye skoene dine.
Bruk de nye skoene hjemme først og gå rundt med dem slik at skoene former seg til føttene før du bruker dem ute.

3. Bruk Compeed gnagsårplaster

Forebyggende allerede ved første tegn på smerte/ubehag for å forhindre at gnagsår oppstår.

 

*********************************************

Av egne erfaringer er jeg flink å følge tips nr 1. Jeg kjøper som regel behagelige og flate sko i rett størrelse. Da jeg er avhengig av gode sko på jobben så er det viktig med sko i rett størrelse. Derimot kan jeg være flinkere å gjøre tips nr 2. Jeg var flink til det en gang, da jeg skulle gå inn brudeskoene mine. Det var med å gjøre at hele bryllupsdagen var så godt som reddet. Ingen blemmer, men ja man blir sliten av å gå med 10 cm høye hæler hele dagen,

 

Jeg har og testet compeeds gnagsårplaster for å se om de kan brukes til andre ting enn bare forebyggende og hjelp i nøden.

Jeg sliter med ene foten at den blir gjerne vond midt under tåballene. Når jeg jobber på betonggulvet på arbeid er det godt med ekstra polstring. Kan compeed funke til det?

Den sitter på foten som et ekstra hudlag og den ligner ikke på et plaster. Estetisk er designet perfekt. Den vil ikke ødelegge for andre med å vise at du bruker plaster.

Den sitter og godt på foten, merker ikke at den er der engang. Akkurat slik et plaster skal være.

 

Prøvde plasteret på tur i kveld. Det er som jeg trudde veldig behagelig og man merka ikke at det var der. I tillegg funka det som polstringspute under foten. Det er ikke like bra som geleputer man får å putte i skoene, men den glir ikke unna og blir der den er. På turen merka jeg ikke så godt smerten under foten når jeg gikk på asfalt.

 

Så ja jeg vil anbefale compeed gnagsårplaster.. Og pakken er i en god størrelse som passer i veska, lomma eller andre hendige steder man kan smette dem inn i.

Ingen kommentarer

Har du noe å si meg?

hits