Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Jeg er imot narkotika. Narkotiske stoffer ødelegger både helsen og man blir fort avhengig. Jeg skal innrømme at jeg hadde lyst å prøve narkotika når jeg var mindre, men har aldri prøvd og vil ikke heller...

Alkohol er jeg ikke imot. Selvsagt skal det brukes med måte. En fyllekule her og der 2-3 ganger i halvåret er vel greit, men ikke full fest hver helg. Jeg fikk smake øl for første gang som 4 åring og har aldri i verden likt øl etter det. Drakk på fest fra jeg var 15, men har aldri vært noen som drikker seg fra sans og samling (unntaket har vært 1 gang nyttårsaften til 2006).

Men jeg har å sett at alkohol har ødelagt familier så jeg skjønner at enkelte er imot alkohol, men jeg godtar det så lenge det brukes med måte... Og jeg er imot å selge og kjøpe alkohol til mindreårige. Gjør det ikke selv.

Én kommentar

soldine

26.01.2011 kl.15:57

Deler dine tanker om narkotika og alkohol. Sjølv brukar eg ikkje narkotika eller alkohol. Eg kan ikkje drikke alkohol pga medisinar. Eg har ingen ting imot at folk tar seg ein fest ein gong i blant. På nynorsk har me eit ordtak som seier. Ein skal ikkje gjære kvardag til fest.

Du er velkommen til å ta turen innom bloggen min :)

Har du noe å si meg?

hits