Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Ja som du ser har jeg blitt utfordra. Ikke via kommentarer og lignende, men på en gruppe jeg er medlem over så kom jeg over denne utfordringen og en til. Jeg begynner på denne ihvertfall.

****************************************************************************************

Ja må fortelle om mitt forhold da siden jeg ikke er singel. Jeg er kjæreste og Samboer med min kjære Jan Inge<3

Vi har vært sammen siden 11 august 2006 og vi stortrives. Her er første bildet vi har av hverandre sammen. Tatt 1 eller 2 dager etter at vi ble sammenVi har opplevd mye sammen. Både oppturer og nedturer og av å til lurte vi på om vi kanskje ikke var for hverandre, men det førte oss bare sterkere sammen.

Vår første ferietur sammen var i fjor faktisk til Romarheim for å møte slektningene hans.Vi ble samboerer i slutten av april 2010 og bur i en liten leilighet i Gautvika ca 45 min kjøring fra Molde. Det går både opp og ned der å, men det er slik et forhold skal være. For better or for worst, for richer og poorer. Vi skal stå ved hverandres sider i gode og onde dager. Da vet man at man klarer det. Vi har jo så langt overlevd både avstandsforhold i flere år og vi har opplevd tragedier i familien, men likevel holdt sammen.

Rart å tenke på at det har gått 4 1/2 år no, men det er deilige år å vite at man har noen man elsker som elsker deg tilbake<3 jeg elsker deg min kjære Jan Inge<3
Én kommentar

Linn L.

24.01.2011 kl.19:31

Søte dere er :)))

Har du noe å si meg?

hits